Monday, November 2, 2009

DEEPA RAYA KG TENGAH

Sambutan Deeparaya ( Deepavali dan Hari raya Aidilfitri ) peringkat JKKK Kg Tengah telah berjaya diadakan pada 29 oktober lalu .

Penyertaan pelajar-pelajar MRSM Gemencheh yang turut diiringi oleh Timbalan Pengetuanya , mendapat sambutan yang baik dari penduduk setempat .

Walaupun Dataran Gemencheh itu belum siap sepenuhnya , tetapi kerana ada keperluan untuk menggunakan kawasan itu , majlis deepa raya di adakan disitu .

YB Dato Mohd Kamil A Aziz adalah antara beberapa tetamu yang hadir , Penghulu Mukim Tok Nal pun hadir sama selain OCS Gemencheh , wakil pejabat penerangan daerah dan beberapa jabatan lain .

Dato Kamil mengingatkan semua pihak supaya sentiasa peka dengan keadaan semasa dan menyokong usaha yang dijalankan kerajaan terutamanya konsep 1 Malaysia .

Beliau mengalu-ngalukan usaha JKKK mengadakan majlis itu dengan kerjasama MRSM dapat memdekatkan pelajar-pelajar sekolah dengan penduduk tempatan .

Antara acara yang diadakan pagi itu ialah gotong royong , pemeriksaan kesihatan dan majlis ucapan .

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete